Kirjontapakkaus on kiva lahja

  • 08 Aug, 2022

Kirjontapakkauksessa on kaikki tarvittava

Paitsi kädentaitojen harrastajalle, myös aloittelijalle kirjontapakkaus on oiva lahja. Pakkauksessa on usein kaikki tarvittava saksia lukuun ottamatta. Pakkauksia on helpoista vaativiin ja kokojakin löytyy monia. Kuva-aiheita on useista aihepiireistä eläimistä vuodenaikoihin. Pakkauksissa on myös viimeistelytarvikkeet tauluihin, kortteihin tai pöytäliinoihin. Pakkauksesta valmistuu kaunis käyttöesine tekijänsä ihailtavaksi. Kirjontatarvikkeet vievät vähän tilaa ja ovat kevyitä, niinpä voit lähettää lahjasi edullisesti vaikkapa postissa .

Valitse sopiva kirjontapakkaus

Aloittelijalle ristipistotyö on mukava ensikosketus kirjontaan. Kirjontapakkaus sisältää ohjeet ja tarvikkeet yhteen työhön eikä aloittelijan tarvitse ostaa ylimääräisiä materiaaleja. Ristipisto tekniikkana on yksinkertaista ja antaa onnistumisen elämyksiä helposti. Pakkauksista löytyy sopivia malleja lapsillekin, mutta myös haastavampia, suuria töitä jo pidempään kirjoneille. Aakkospakkaus antaa mahdollisuuden myös omaan luovuuteen. Mikä teksti ansaitsisi tulla ikuistetuksi kirjomalla?

Kirjontapakkaukset voit viedä tuliaisiksi mökille, uuteen kotiin tai toipilaalle. Kirjontatyön parissa aika kuluu sadesäällä ja sen teko onnistuu sairaalaolosuhteissakin. Koska kirjontatyön vaatimat materiaalit ja välineet on pieniä ja kevyitä, se on oivaa puuhaa myös matkalla. Haluaisitko onnitella juuri isovanhemmaksi tullutta? Hän varmasti ilahtuisi saadessaan pakkauksen, josta voi kirjoa lapsenlapselleen taulun vauvan syntymätiedoilla.

Kaunista käsillä

Käsitöiden teko on tutkitusti terapeuttista ja ristipiston teko kevyttä. Työtä ei tarvitse tehdä pitkiä aikoja kerralla ja sen edistymisen näkee pisto pistolta. Käsitöitä tehdessä voi kuunnella lempikirjaa tai musiikkia tai keskustella ystävien kanssa. Miten olisi pienet lahjat ystäväporukalle ja kirjontapiirin perustaminen?